Hold dine negle pæne og velholdte med kunstige negle

Overvejer du at få lavet kunstige negle? Så læs med her, hvor vi gennemgår alt om kunstige negle.

Der er et væld af muligheder for inden for kunstige negle. Ikke nok med at kunstige negle ser supergodt ud og kan laves så de passer ind i lige præcis dit look, så er det også en god måde at passe på dine negle.

Forskellige typer af kunstige negle

Uanset om du vil have lange eller korte negle, farverige eller mønstrede eller du bare gerne vil styrke dine negle, findes der forskellige behandlinger: Akryl, Gele og Shellac.

Akryl negle

Akrylnegle giver et pænt look og kan laves i farverige designs. Akryl kan også bruges til at styrke dine naturlige negle. Det er en simpel men effektiv måde at styrke dine negle på, eller give dem et nyt farverigt look. Akrylnegle laves med en blanding af pulver og væske, som er selvhærdende. Du slipper derfor for at skulle sidde med neglene under UV-lys.

Gele negle

Ligesom med akrylnegle, kan du med gelenegle også få lavet alverdens farverige looks og designs. Gelenegle er ligeledes også gode til beskyttelse af dine naturlige negle og gør dine negle meget holdbare. Til forskel fra akrylnegle hærder gelenegle ikke af sig selv. Det gør dem lettere at arbejde med, men kræver dog en tur under UV-lys. Gelenegle er nemme at forme og kan derfor nemt laves i forskellige længder.

Shellac negle

Shellac adskiller sig fra både akryl og gele i den forstand, at det er en form for neglelak. Shellac fungerer nemlig på samme måde, hvor man lægger et lag på neglen. Shellac er dog en stærkere og mere slidtstærk form for neglelak, som derfor er pænere i længere tid og har sværere ved at krakelere. Shellac er en rigtig god og nem måde at holde dine negle pæne på.

Hvordan får man lavet negle?

Hvis dine negle har tendens til at knække eller på anden måde blive beskadiget, er det en oplagt mulighed at få lavet kunstige negle. Du kan selvfølgelig også få lavet kunstige negle, bare fordi det ser drøngodt ud. Hvis du for eksempel vil pifte looket op i forbindelse med en fest eller anden begivenhed, kan du overveje at få lavet dine negle.

Du kan sagtens lave dine egne negle, og du kan købe det meste af hvad du skal bruge i diverse skønhedsbutikker. Det kan dog godt være lidt tricky hvis man ikke har prøvet det før. Vi anbefaler altid at du får en professionel neglebehandler til at lave dine negle. På den måde er du sikret et flot og holdbart resultat. En tur til neglesalonen er da også en oplagt mulighed for at bruge lidt kvalitetstid sammen med venner eller familie.

Indhent et tilbud